امروزه پیشرفت تکنولوژی و نفوذ گسترده اینترنت و ابزار های دیجیتال در بین مردم، بر ابعاد مختلف زندگی ما سایه افکنده و تغییرات گستردهای را در عادت های گوناگون ما ایجاد کرده است. حوزه تبلیغات و بازاریابی نیز از این قائده مستثنی نبوده و همین امر منجر به تولد بازاریابی دیجیتال شده است. کسب و کارها برای ارتباط با مخاطبان و جذب مشتریان خود و برعکس، مخاطبان برای سهولت در دسترسی به نیاز هایشان به بستر های آنلاین نیاز خواهند داشت. اینجاست که موضوع دیجیتال مارکتینگ و اهمیت آن مطرح میشود. تیم آژانس مارکتینگ آلندمدیا در این مطلب به بررسی کلی این موضوع میپردازد.
اصطلاح دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال شامل همه ابزارها و فعالیت هایی است که در راستای بازاریابی محصولات و خدمات در بستر دیجیتال مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش با بهره گیری از روشهای مبتنی بر بستر وب همچون اپلیکیشنها، موتور های جستجو، شبکه های اجتماعی و سایر ابزار های دیجیتال، میتوانید مشتریان بالقوه و مخاطبان هدف خود را پیدا کنید. با انتخاب کارآمد ترین ابزار ها و شیوه های بازاریابی، کسب و کار ها میتوانند رفتار مشتریان را تحلیل کرده و تبلیغات خود را در زمان مناسب برای طیف وسیعی از کاربران منتشر نمایند و در نتیجه بهترین نتیجه را دریافت کنند.
با افزایش دسترسی جامعه به اینترنت و استفاده از فضای دیجیتال، بازاریابی به پتانسیل جدیدی رسیده. شرکت ها و سازمان ها با استفاده از یک استراتژی مناسب دیجیتال مارکتینگ، کسب و کار خود را توسعه و روند پیشرفت را چند برابر میکنند. در مشاوره دیجیتال مارکتینگ، استراتژی ها و نکاتی اعمال میشوند تا شرکت ها و کسب و کار ها بتوانند بدون محدودیت بازاریابی کنند
یکی از مهم ترین خصوصیات هر کسب و کار، ایجاد اعتبار و اعتماد است. برند هر کسب و کار مانند بدنه آن است، بزرگ ترین بیزینس ها با استفاده از برندینگ برای مخاطبان خود اعتبار و هویت آورده و روند جذب مشتری را بهینه می کنند. در مشاوره برندینگ، تکنیک های ایجاد یک برند موفق و قدرتمند اعمال می شود
تبلیغات بخشی از زندگی روزمره ما هستند و روزانه تعداد زیادی از آنها را میبینیم. برای کسب و کارها، تبلیغات از واجبات یک بازاریابی هوشمندانه هستند. شرکت ها با استفاده از تبلیغات مخاطب خاص خود را هدف میگیرند، در آنها ایجاد احساس نیاز میکنند و یا مشتریان قبلی خود را باز می گردانند. در مشاوره تبلیغات، نکات مهم برای تاثیر پذیری بیشتر تبلیغات اعمال میشود
مارکتینگ به معنی ارتباط یک کسب و کار با مخاطبان و ارائه خدمات و کالاها به آنها است. مدیران بسیاری از بیزینس های بزرگ از مارکتینگ برای عرضه خدمات و تبدیل مخاطبان خود به مشتری استفاده می کنند. آنها با استفاده از تکنیک های مارکتینگ بازار را شناخته و گرایش های مخطبان را تشخیص میدهند. در مشاوره مارکتینگ، این تکنیک ها و نکات برای پیشرفت و توسعه بیشتر کسب و کار ها اعمال میشود
اصطلاح بازاریابی دیجیتال اولین بار در دهه 1990 استفاده شد. عصر دیجیتال با آمدن اینترنت و توسعه پلت فرم Web 1.0 آغاز شد. پلت فرم Web 1.0 به کاربران اجازه می داد اطلاعات مورد نظر خود را پیدا کنند اما به آنها اجازه نمی داد این اطلاعات را در وب به اشتراک بگذارند. تا آن زمان، بازاریابان در سراسر جهان هنوز از پلتفرم دیجیتال مطمئن نبودند. آن ها مطمئن نبودند که استراتژی هایشان کارساز باشد، زیرا اینترنت هنوز گسترش گستردهای نداشته است.
در سال 1993، اولین بنر قابل کلیک فعال شد و پس از آن HotWired چند بنر تبلیغاتی برای تبلیغات خود خریداری کرد. این آغاز عصر دیجیتال بازاریابی بود. با این تغییر تدریجی، سال 1994 شاهد ورود فناوری های جدید به بازار دیجیتال بود. در همان سال یاهو راه اندازی شد.
یاهو که به نام جری یانگ بنیانگذارش به عنوان «راهنمای جری برای وب جهانی» شناخته می شود، در سال اول نزدیک به 1 میلیون بازدید دریافت کرد. این امر باعث ایجاد عمده فروشی در فضای دیجیتال مارکتینگ شد و شرکت ها وب سایت های خود را بهینه سازی کردند تا رتبه های بالاتری را در موتور های جستجو کسب کنند. در سال 1996 چند موتور جستجو و ابزار دیگر مانند HotBot، LookSmart و Alexa راه اندازی شد.
سال 1998 شاهد تولد گوگل بودیم. مایکروسافت موتور جستجوی MSN را راه اندازی کرد و یاهو جستجوی وب یاهو را وارد بازار کرد. دو سال بعد، حباب اینترنت ترکید و تمام موتور های جستجوی کوچکتر یا پشت سر گذاشته شدند یا از بین رفتند و فضای بیشتری برای غول های این تجارت باقی گذاشتند. دنیای بازاریابی دیجیتال اولین افزایش شدید خود را در سال 2006 مشاهده کرد، زمانی که ترافیک موتور های جستجو در یک ماه به حدود 6.4 میلیارد افزایش پیدا کرد. مایکروسافت MSN را پشت سر گذاشت و جستجوی زنده (Live search) را برای رقابت با گوگل و یاهو راه اندازی کرد.
سپس وب 2.0 آمد، که در آن افراد به جای اینکه کاربران منفعل باقی بمانند، مشارکت فعال تری داشتند. وب 2.0 به کاربران این امکان را می داد که با سایر کاربران و مشاغل ارتباط برقرار کنند. در نتیجه، حجم جریان اطلاعات، از جمله کانال های مورد استفاده توسط بازاریابان دیجیتال، چندین برابر افزایش یافت و تا سال 2004، تبلیغات اینترنتی و بازاریابی تنها در ایالات متحده حدود 2.9 میلیارد دلار درآمد داشت.
سایت های شبکه های اجتماعی شروع به ظهور کردند. Myspace اولین شبکه اجتماعی بود که وارد شد و به سرعت پس از آن فیس بوک وارد شد. بسیاری از صاحبان کسب و کار متوجه شدند با بوجود آمدن تمام فضا های جدید در اینترنت، راه های تازه ای برای کسب و کار ها باز شده و نشان دهنده آغاز فصل جدیدی برای تجارت است. با منابع جدید، آنها به روش های جدیدی برای تبلیغ برند های خود و سرمایه گذاری در بستر شبکه های اجتماعی نیاز داشتند.
کوکی نقطه عطف مهم دیگری در صنعت بازاریابی دیجیتال بود. تبلیغ کنندگان در جستجوی راه های جدید تری برای سرمایهگذاری از فناوری نوپا بودند. یکی از این راه ها، ردیابی عادت های رایج مرورگر و الگو های استفاده کاربران مکرر اینترنت بود تا تبلیغات را مطابق با سلیقه آن ها تنظیم کنند. اولین کوکی برای ثبت عادات کاربران طراحی شد. استفاده از کوکی در طول سال ها تغییر کرد و امروزه کوکی ها برای ارائه راه های مختلف به بازاریابان برای جمع آوری داده های کاربران کدگذاری میشوند.
تا قبل از فراگیر شدن بستر های دیجیتال، روش های تبلیغاتی به استفاده از آگهی های تلویزیونی و رادیویی، بیلبورد های تبلیغاتی، تراکت ها و مجلات کاغذی محدود میشد. در این روش جامعه هدف مشخص نمیشود و طیف گسترده ای از افراد مخاطب قرار میگیرند. در نتیجه طبیعی است که این نوع از بازایابی همواره نتیجه مطلوب را به همراه نداشته و در جذب و اثر گذاری بر مشتریان بالقوه موفق عمل نکند.
اما در مقابل در بازاریابی دیجیتال، قبل از انتخاب شیوه تبلیغ و شروع فرآیند کمپین های تبلیغاتی ابتدا به تحلیل و شناخت مخاطب هدف پرداخته و سپس متناسب با هدف مشخص برند، بستر تبلیغات انتخاب میشود. در این روش دسترسی به مخاطبان نامحدود است، هزینه ها کاهش پیدا میکند، روش های تبلیغ به نسبت شرایط میتواند متغیر باشد و تحلیل بازدهی تبلیغ به راحتی امکان پذیر میشود.
تفاوت اصلی بین بازاریابی دیجیتال و سنتی، رسانه ای است که مخاطب از طریق آن با پیام بازاریابی مواجه می شود. در حالی که بازاریابی سنتی از رسانه های سنتی مانند مجلات و روزنامه ها استفاده می کند، بازاریابی دیجیتال از رسانه های دیجیتال مانند رسانه های اجتماعی یا وب سایت ها استفاده می کند.
البته بازاریابی سنتی به معنای قدیمی بودن آن نیست. بازاریابی سنتی هنوز نقش مهمی در زندگی افراد با نیاز روزافزون به خروج از دنیای دیجیتال ایفا می کند. تجربه همه جانبه یک تبلیغات تلویزیونی تاثیرگذار و ماهیت لمسی یک نسخه از مجله رولینگ استون امروز به اندازه 20 سال پیش اهمیت دارد، زیرا تأثیرات ماندگار آنها بر حافظه شماست. ناخودآگاه از نظر احساسی خود را به برند آنها متصل می کنید، به این معنی که آنها در بالای ذهن شما خواهند ماند.
در همین راستا، بازاریابی دیجیتال به همان اندازه مهم است شاید حتی بیشتر! دیجیتال مارکتینگ از تمام نقاط تماس روزانه شما به اینترنت برای دسترسی به شما استفاده می کند. شما در حال جستجوی ایده های تعطیلات در گوگل برای تعطیلات آخر هفته بعدی خود هستید، این احتمال وجود دارد که به زودی پس از آن یک آگهی مشاهده کنید.
استفاده از اینترنت برای چندین ساعت در روز بخشی عادی از زندگی روزمره اکثر مردم است. بازاریابی دیجیتال فقط با استفاده هوشمندانه از ارتباطات بازاریابی در هر کانال دیجیتالی، از این به نفع خود استفاده می کند.
با اینحال، در نهایت نمیتوان گفت که کدام شیوه مناسب تر است، زیرا نوع محصول ارائه شده و شرایط برند، تصمیمگیری در زمینه نوع تبلیغات را مشخص میسازد. اما با توجه به حضور گسترده تر نسل جوان در بستر های مجازی و بالا رفتن زمان آنلاین بودن افراد، میتوان به این نتیجه رسید که روش بازاریابی آنلاین برای دسترسی به قشر جوان مناسب تر است.
در حوزه تبلیغات آنلاین روش های بازاریابی مختلف یا به اصطلاح کانال های تبلیغاتی گوناگونی وجود دارد که با مشاوره تبلیغات مناسب قابل انجام هستند. بسته به نوع بازاریابی، نیاز های برند و شرایط تبلیغات، میتوانید کارآمد ترین ابزار را انتخاب کنید. بنابر استراتژی تبلیغاتی و پتانسیل های موجود میتوانید چند روش را به طور همزمان انتخاب کرده یا مقتضی بر زمان آنها را تغییر دهید تا بتوانید نیاز های مخاطب و کسب و کارتان را برطرف کنید.
اغلب افراد برای دسترسی به اطلاعات، خرید، سرگرمی یا پیشبرد کار ها به موتور های جستجو همچون گوگل مراجعه میکنند و زمانی که افراد به دنبال محصولات یا خدمات میگردند، معمولا به سایتی که در رتبه بالاتری قرار دارد مراجعه میکنند. به کمک تکنیک ها و فرآیند سئو میتوانید در صفحه نتایج موتور جستجو (مانند گوگل) مرتبط ترین کلمات کلیدی را رتبه بندی کرده و به تعداد زیادی از خریداران یا مصرفکنندگان بالقوه دسترسی پیدا کنید. سئو داخلی و خارجی منجر به بهینه سازی محتوای شما شده، دسترسی به آن را راحت تر میکند و سایت شما را در رتبه بالاتری قرار میدهد.
راه های مختلفی برای نزدیک شدن به سئو وجود دارد تا ترافیک واجد شرایطی برای وب سایت خود ایجاد کنید. این شامل:
سئوی روی صفحه (سئو داخلی)
این نوع سئو بر روی تمام محتوا و استراتژی تولید محتوا صفحه یک سایت تمرکز می کند. با تحقیق در مورد کلمات کلیدی برای حجم جستجو و هدف (یا معنی) آنها می توانید به سؤالات خوانندگان پاسخ دهید و در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) که این سؤالات ایجاد می کنند رتبه بالاتری کسب کنید.
این نوع سئو بر روی تمام فعالیت هایی تمرکز می کند که هنگام بهینه سازی وب سایت شما خارج از صفحه انجام می شود. لینک های ورودی که به عنوان بک لینک نیز شناخته می شوند تاثیر مستقیم بر شرایط سئو سایت شما دارند. تعداد ناشرانی که به شما پیوند یا لینک میدهند، بر میزان رتبه بالای شما برای کلمات کلیدی مورد علاقهتان تأثیر میگذارد. با ایجاد شبکه با ناشران دیگر و نوشتن پست هایی که در صفحات دیگر (سایت های دیگر) قرار میگیرد و به صفحات شما لینک میشود می توانید بک لینک های مورد نیاز برای ارتقای وب سایت خود را در تمام SERP های مناسب به دست آورید.
این نوع سئو بر روی طراحی سایت شما و نحوه کدگذاری صفحات شما تمرکز دارد. فشرده سازی تصویر، داده های ساختار یافته و بهینه سازی فایل های CSS همگی اشکال سئوی فنی هستند که میتوانند سرعت بارگذاری وب سایت شما را افزایش دهند.
یکی از مقرون به صرفه ترین روش های دیجیتال مارکتینگ استفاده از بازاریابی ایمیلی برای ارتباط با مخاطبان است. کسب و کارهای گوناگون میتوانند از ایمیل برای تبلیغ محتوا، تخفیفها و رویدادهای مختلف استفاده کرده و به واسطه لینکهای به کار برده شده در آنها مخاطبین را وارد سایت خود کنند.
بازاریابی ایمیلی انواع مختلفی دارد که در این بخش به آنها میپردازیم:
کمپین های بازاریابی ایمیلی برای تبلیغ پیشنهادات ویژه و در کل برند شما استفاده میشوند. یک کمپین می تواند شامل 3 تا 10 ایمیل باشد که طی چند روز یا چند هفته ارسال می شود. ریتم فروش و بازاریابی کسب و کار شما معمولاً تعیین می کند که چقدر این نوع ایمیل بازاریابی ارسال می کنید. در دوره ها و روز های مهم مانند جمعه سیاه یا تخفیف های سال نو، ممکن است چندین ایمیل تبلیغا را در یک دوره 24 ساعته ارسال کنید. در دوره های کندتر در تقویم بازاریابی، ممکن است چند هفته بین کمپین های تبلیغاتی شما فاصله باشد.
یک خبرنامه همانطور که از نام آن پیداست، اخبار مربوط به کسب و کار شما را به اشتراک می گذارد. به عنوان مثال: نقاط عطف جدید به دست آمده یا قابلیت های جدید محصول عرضه شده است. خبرنامه هایی که در فواصل زمانی منظم ارسال می شوند، هفتگی، دو هفته یکبار، ماهانه و غیره، به حفظ نقاط تماس ثابت با مشترکین ایمیل شما کمک می کنند. به زبان ساده، خبرنامه فرصتی است برای به اشتراک گذاشتن بینش، افکار، نکات و هر چیزی که بیشترین ارزش را برای مخاطبان شما به ارمغان می آورد.
ایمیل راهی عالی برای اطلاع رسانی به مشتریان از اطلاعیه های شرکت، انتشار محصولات جدید، تغییرات در خدمات و غیره است. اغلب اوقات، ایمیل کانالی است که برای پیامهای مهم مورد استفاده قرار میگیرد. اگر مشکلی در وب سایت شما وجود دارد، تاخیر در حمل و نقل یا قطعی در سیستم یا نرم افزار شما، به روز رسانی مخاطبین خود از طریق ایمیل بهترین راه برای حفظ ارتباط است چراکه ایمن و فوری است.
یکی دیگر از انواع مهم ایمیل بازاریابی، ایمیل تعامل مجدد است. همانطور که از نام آن پیداست، ایمیل های تعامل مجدد به مشتریان یا مشترکینی که اخیراً فعال نبوده اند، کمک می کند.
تبلیغات کلیکی یا پرداخت به ازای کلیک (Pay-Per-Click) یکی از روشهای پولی برای جذب ترافیک به سمت وبسایت است که در آن شما فقط بهازای تعداد کلیکهایی که روی تبلیغ دریافت میکنید هزینه میپردازید. به نوعی میتوان گفت که کلیک بیشتر مساوی است با هزینه بیشتر. یکی از رایجترین و محبوبترین انواع تبلیغات کلیکی، AdWords گوگل
است. در این روش به هزینه اولیه زیادی نیاز نخواهد بود در نتیجه این روش برای مشاغل کوچک با بودجه محدود مناسب خواهد بود. در توییتر، لینکدین و فیسبوک نیز میتوانید تبلیغات کلیکی انجام دهید.
انواع مختلفی از تبلیغات کلیکی وجود دارد، اما یکی از رایج ترین آنها تبلیغات جستجوی پولی است. این تبلیغات زمانی نمایش داده میشوند که افراد با استفاده از موتور جستجویی مانند گوگل، چیز هایی را به صورت آنلاین جستجو میکنند، به خصوص زمانی که آنها جستجو های تجاری انجام میدهند، به این معنی که به دنبال چیزی برای خرید هستند. این خرید می تواند هر چیزی باشد، از جستجوی تلفن همراه، جستجوی خدمات محلی (دندانپزشک یا لوله کش در منطقه) تا کسی که برای هدیه خرید می کند. همه این جستجو ها باعث ایجاد تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک می شود.
در تبلیغات پرداخت به ازای کلیک، کسب و کار هایی که تبلیغات را اجرا میکنند، تنها زمانی هزینه دریافت میکنند که کاربر واقعاً روی تبلیغ خود کلیک کند، از این رو به آن «پرداخت به ازای کلیک» میگویند.
سایر اشکال تبلیغات PPC شامل تبلیغات نمایشی (معمولاً، ارائه تبلیغات بنری) و بازاریابی مجدد است.
این روزها شبکه های مجازی به پر کاربرد ترین رسانه های دیجیتال تبدیل شدهاند. با توجه به میزان تمایل مخاطبین به استفاده از این پلتفرم ها و سهولت در دسترسی به آنها، بازاریابی شبکه های اجتماعی (SMM) یکی از مهم ترین شاخه های دیجیتال مارکتینگ محسوب میشود. در این رسانه ها، اطلاعات به کمک محتوای تولید شده و قابل اشتراک به جریان در میآیند. برگ برنده این روش، ماهیت دو طرفه بودن ارتباطات است. در این روش به راحتی با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و از بازخورد آنها مطلع میشوید. برای جذب فالوئر یا تبلیغ محصول خود در این پلتفرم ها به هزینه زیادی احتیاج ندارید و با کمک یادگیری روش های مناسب تولید محتوا به نتیجه مطلوب خواهید رسید. اینستاگرام، پینترست، فیسبوک، توییتر و لینکدین پرمخاطب ترین شبکه های مجازی به حساب میآیند.
ارتباط
نه تنها رسانه های اجتماعی به کسب و کار ها امکان میدهند تا با مشتریان به روش هایی ارتباط برقرار کنند که قبلا غیر ممکن بود، بلکه طیف فوق العاده ای از راه ها برای ارتباط با مخاطبان هدف دارند، از پلتفرم های محتوا مانند YouTube و سایت های اجتماعی (مانند فیسبوک) تا خدمات میکروبلاگینگ (مانند توییتر).
تعامل
ماهیت پویای تعامل در رسانه های اجتماعی به کسب و کار ها این امکان را میدهد تا از فرصت های تبلیغاتی رایگان بین مشتریان موجود و بالقوه استفاده کنند. نه تنها اثر سرایت مثبت یک محرک ارزشمند در تصمیم گیری مصرف کننده است، بلکه این واقعیت که این تعاملات در شبکه اجتماعی اتفاق می افتد آنها را قابل اندازه گیری می کند. برای مثال، کسب و کارها میتوانند «ارزش اجتماعی» خود را اندازهگیری کنند.
یک طرح بازاریابی رسانه اجتماعی (SMM) که به خوبی طراحی شده است، منبع ارزشمند دیگری را برای افزایش نتایج بازاریابی ارائه می دهد که به آن داده های مشتری میگویند. ابزار های SMM به جای اینکه تحت تاثیر 3 ولت داده های بزرگ (حجم، تنوع و سرعت) قرار بگیرند، این ظرفیت را دارند که نه تنها داده های مشتری را استخراج کنند، بلکه این اطلاعات را به تجزیه و تحلیل بازار عملی تبدیل کنند.
با کمک محتوای حمایت شده، شما به عنوان یک برند به شرکت یا نهاد دیگری پول میدهید تا محتوایی را ایجاد و تبلیغ کند و در آن به معرفی برند یا خدمات شما بپردازد. یکی از انواع محبوب محتوای حمایت شده، اینفلوئنسر مارکتینگ است. دراین روش یک برند از یک اینفلوئنسر در صنعت خود حمایت میکند و در ازای آن پستها یا ویدیوهای مربوط به آن شرکت در شبکههای اجتماعی منتشر میشود. روش دیگر این است که در یک وبلاگ یا محتوای تبلیغاتی از نام برند یا محصول شما استفاده شود. به این نوع تبلیغات رپورتاژ آگهی میگویند.
روشهای دیگری همچون روابط عمومی آنلاین، بازاریابی درونگرا، تبلیغات پیامکی، بازاریابی موبایلی، روش بازاریابی ویروسی و بازاریابی وابسته نیز جزو کانالهای کاربردی به حساب میآیند.
با کمک روشهای مختلف دیجیتال مارکتینگ میتوانید:
در بازاریابی دیجیتال در تمام مراحل بازاریابی، از معرفی و آشنایی تا خرید و ارتباطات مربوط به خدمات پس از فروش، همراه با مخاطب هستید و با توجه به مشخص بودن مخاطب هدف هزینههایتان را کاهش خواهید داد. برای مثال میتوایند هزینه و نتیجه حاصل از تبیلغات بر روی یک بیلبورد را با هزینه تبلیغات کلیکی مقایسه کنید. تنوع ابزارها و روشهای قابل استفاده و شخصی سازی نوع تبلیغات با ویژگیهای مشتری، باعث میشود که با در اختیار داشتن بودجههای متفاوت بتوان به پربازدهترین تبلیغات ممکن دسترسی پیدا کرد.
سخن پایانی
در این مطلب با اصول اولیه بازاریابی دیجیتال آشنا شدیم. در نظر داشته باشید که یکی از اصول کاربردی در حوزه بازاریابی، صرف هزینه کمتر و دسترسی به بازدهی بیشتر است. همگام شدن با عصر دیجیتال در دوران اوج استفاده از بسترهای مجازی و اینترنتی و حرکت در مسیر این اصل اولیه، نیازمند داشتن استراتژی مناسب و استفاده حداکثری از تمام ابزارهای در دسترس میباشد. برای استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ آژانس مارکتینگ آلند مدیا و مشاوره در خصوص تبلیغات بهینه کسب و کار خود، میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
سوالات خود را از ما بپرسید
استفاده از مشاوره بازاریابی در این زمینه به شما کمک می کند تا نسبت به روشهای استاندارد و جدید جهانی آشنا شوید و بهترین استراتژی را برای افزایش فروش خود ایجاد کنید. مشاوره فروش در واقع نحوه ساختن پل ارتباطی بین شرکتها و مشتریان را بیان میکند.
آژانس مارکتینگ آلندمدیا تمامی مشاورههای خود را به صورت تلفنی و آنلاین ارائه میدهد. تمامی افراد حقیقی و حقوقی سراسر کشور میتوانند با مراجعه به سایت آلندمدیا از مشاورهها استفاده کنند.
برای دریافت مشاوره رایگان در آلندمدیا میتوانید با مراجعه به سایت آلندمدیا و ایجاد حساب کاربری، سوالات تخصصی خود را به صورت آنلاین در این زمینه مطرح کنید. مشاورین ما در اولین فرصت پاسخگوی تمامی سوالات شما خواهند بود.